Private Dining Rooms

restaurant in arnhem

De Private Dining Rooms van Villa Velperweg:
Heerlijk rustig dineren in een besloten ruimte

Niet gestoord en in alle rust met uw eigen gezelschap besloten dineren? Villa Velperweg biedt hiervoor, de zojuist gerenoveerde, private dining rooms in een authentieke en stijlvolle ambiance. Geschikt voor gelegenheden als een vergadering met diner, jubileumdiner of verjaardagsdiner. Ook in private rooms ontzorgen wij u met een heerlijk diner met bijpassende wijn.

Villa Velperweg beschikt over zes Private Dining Rooms. Elke ruimte heeft haar eigen unieke charmes. De ruimtes worden als volgt genoemd:

  • Banck
  • Bleckman
  • Carolina
  • Donders
  • Frowein
  • Hoff
Carolina private dining room

Private Dining Room: Carolina

Villa Velperweg is een restaurant met vele sfeervolle ruimtes en culinaire gerechten. Heerlijk lunchen of dineren in de stijlvolle villa. Of kiest u voor een high tea op het prachtige terras of een sprankelende high wine in de wijnbar? U leest het al: restaurant Villa Velperweg biedt vele mogelijkheden.

Private Dining Room: Donders

Heeft u wellicht de voorkeur voor een wat chiquere uitstraling van uw private diner met daarnaast een hoge mate van comfort? Dan is de Donders kamer hiervoor uitermate geschikt. De kamer biedt ruimte voor maximaal acht personen en is daarmee geschikt voor diners van een select gezelschap.

Private Dining Room Donders
Private Dining Room Bleckman

Private Dining Room: Bleckman

De Bleckman ruimte biedt het grootste oppervlak binnen ons assortiment van dining rooms. De ruimte geeft u alle gelegenheid om met groepen uitgebreid te genieten van een heerlijk diner. De kamer kan multifunctioneel worden ingezet wat betekent dat u net als bij de Banck kamer de gelegenheid heeft tot kleinschalige voorstellingen zoals theater, carré of cabaret.

Private Dining Room: Banck

Deze dining room biedt meer dan alleen een perfecte locatie om besloten te dineren. U kunt deze ruimte ook boeken als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een locatie voor een theater- carré- of cabaretvoorstelling (eventueel in combinatie met een diner).

Private Dining Room: Banck
Private Dining Room Froweijn

Private Dining Room: Froweijn

De diner room met het meest knusse karakter is bij uitstek de Froweijn kamer. Deze ruimte is geschikt voor groepen tot acht personen. De genodigden kunnen plaatsnemen aan een ronde tafel welke zorgt voor een optimaal contact met alle aanwezigen. Daarnaast beschikt de kamer over een beamer, waarop u bijvoorbeeld familiefoto’s kunt terugkijken tijdens het een diner, of voor andere doeleinden naar uw wens.

Private Dining Room: Hoff

Tot slot hebben wij in ons ruime assortiment van diner rooms de Hoff kamer beschikbaar voor u. Deze kamer biedt u een bijzonder ruime omgeving, en is stijlvol vormgegeven zodat u met uw relaties optimaal kunt genieten van dat wat de keuken van Villa Velperweg u te bieden heeft.

Private Dining Room Hoff

Restaurant Gerecht

Bekijk onze lunchkaart

icon-drankenkaart

Bekijk onze wijnkaart

icon-borrelkaart

Bekijk onze borrelkaart

Restaurant Gerecht

Bekijk onze dinerkaart