Kosten als take-away € 35,50 per persoon
( OOK TE RESERVEREN BIJ OPENING VAN ONZE DEUREN )
U KUNT UW DINER BESTELLEN TOT UITERLIJK VRIJDAG 2 APRIL EN AFHALEN
OP ZATERDAG 3 / ZONDAG 4 APRIL OF MAANDAG 5 APRIL TOT 18.00 UUR.
WIJ ONTVANGEN UW RESERVERING GRAAG OP TELEFOONNUMMER ; 026-3644061
OF MAIL NAAR;
Voorgerechten:
Huisgemaakte kalfspastrami met zoetzure groentes, piccalilly en knoflook croutons
OF
Hollandse garnalencocktail met in schaal gepocheerd eitje en schuim van limoen
OF
Couscous salade met gegrilde groentes en schuim van trostomaat
Soep:
Soep van gepofte paprika met dimsum gevuld met warm gerookte zalm
Hoofdgerechten:
Zacht gegaarde lamsbout met klassieke risotto en lams jus
OF
Dorade filet met gebakken gnocchi, spaghetti van courgette met saus van Noilly Prat
OF
Gevulde portobello met kaviaar van aubergine en gepaneerde brie
Dessert:
Eclair van cacao gevuld met crème van banaan en pure chocolade ganache en dulce de leche
Wij hebben bij het Paasdiner een geweldige wijnsuggestie:
Witte wijn Frankrijk : Pouilly Fumé AC € 19,50
Rode wijn Kroatië : Palleti rood grand cru € 27,50