High Wine Arnhem

Onze High Wine

Verschillende unieke wijnen, heerlijke hapjes en een mooi uitzicht? Genieten van een luxe High Wine is mogelijk bij Villa Velperweg! Maar wat is  een High Wine? Het concept is heel eenvoudig: het is hetzelfde als een High Tea, maar dan met 3 glazen wijn en kleine hartige gerechten. De combinatie van bijzondere wijnen en bijpassende hapjes zorgen voor een regelrechte smaaksensatie.

  Uw naam *

  Uw e-mail *

  Telefoon *

  Datum *

  Tijd *

  Aantal personen *

  Wensen en/of opmerkingen

  High Wine kaart

  Wijn-spijs proeverij

  Onze High Wine wordt dagelijks aan het eind van de dag geserveerd bij Villa Velperweg voor €29,50 per persoon. Wij verwelkomen u met een glaasje Prosecco. De namiddag of vroege avond wordt voortgezet met 2 glazen bijpassende wijn en overheerlijke hapjes die de smaakpapillen verwennen. De wijn en spijs gaan perfect samen waardoor alle smaken tot hun recht komen! Wij serveren tijdens de High Wine vers afgebakken brood met huisgemaakte dipjes en diverse koude dagverse en seizoensgebonden gerechtjes. De High Wine is inclusief een kop dagverse soep, huisgemarineerde olijven en verschillende warme hapjes. Mocht er iemand onder het genootschap zijn die liever geen wijn drinkt dan is er natuurlijk voor diegene een alternatief.

  Meer mogelijkheden in Arnhem

  Villa Velperweg verzorgt naast een High Wine of High Tea ook arrangementen voor zakelijke en feestelijke gelegenheden. U kunt bij ons vergaderen in de stijlvolle Villa en afsluiten met een heerlijke barbecue in de zomer, een driegangendiner of een gezellige borrel. Ook is het mogelijk om een feest zoals een verjaardag, jubileum of afscheidsborrel te organiseren. Villa Velperweg heeft de ideale locatie voor een bruiloft receptie, feestelijk diner of bedrijfsfeest. Ons authentieke pand is geschikt voor iedere gelegenheid, volledig naar uw wens.

  U kunt ons net buiten het stadscentrum van Arnhem vinden. De 120 parkeerplaatsen naast de deur maken het voor u en uw gasten uitstekend bereikbaar. Daarnaast is het slechts 5 minuten lopen naar Station Velperpoort. We verwelkomen u graag bij Villa Velperweg.

  gerechten evenement villa velperweg

  uit eten in arnhem

  Direct een arrangement reserveren?

  Reserveer nu