QUATORZE JUILLET – VILLA VELPERWEG

Vergaderen in arnhem

Volgend jaar is weer één van de meest feestelijke en smakelijke evenementen in Arnhem: Quatorze Juillet bij Villa Velperweg! Op deze dag vieren we (alvast) de Franse nationale feestdag met een, inmiddels berucht, culinaire festijn waarbij u kennismaakt met allerlei lekkernijen uit de Franse cuisine. Geheel gehuld in Franse stijl verzorgen we vanaf 16.00 uur een magnifieke barbecue op ons terras. Ook serveren we excellente Franse wijnen vergezeld door hemelse hapjes. Daarnaast is er ieder jaar een springkussen, waar de kleintjes zorgeloos onder toezicht kunnen spelen. Dat allemaal met mooie muziek op de achtergrond. Kortom: Weer een smakelijk evenement bij Villa Velperweg! Tot volgend jaar!

  Uw naam *

  Uw e-mail *

  Telefoon *

  Aantal volwassenen*

  Aantal kinderen*

  *verplicht

  Meer over Quatorze Juillet

  Quatorze Juillet, ofwel 14 juli, is een Franse nationale feestdag waar de bestorming van de Bastille in 1789 gevierd wordt, het symbolische begin van de Franse Revolutie. Op deze dag vindt er traditioneel een parade op de Champs-Elysées plaats, waarna in nagenoeg alle Franse dorpen en steden het feest los barst. De dag wordt traditioneel afgesloten met een geweldige vuurwerkshows door heel het land. Bij Villa Velperweg zorgen we echter voor culinair vuurwerk met o.a. een ruim aanbod aan fraaie Franse wijnen en kazen, frisse salades en een barbecue met de lekkerste vlees- en visgerechten.

  Meer evenementen in Arnhem

  Villa Velperweg organiseert regelmatig leuke evenementen in Arnhem waar culinair genot de boventoon voert. Houd de website of onze Facebookpagina in de gaten en blijf op de hoogte van onze feestelijke activiteiten en grootste happenings. Ook geldt Villa Velperweg als sfeervolle evenementenlocatie waar u terecht kunt voor gezellige bedrijfsuitjes of wanneer u gewoon iets te vieren heeft. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van onze locatie voor de meest uiteenlopende evenementen in Arnhem.

  gerechten evenement villa velperweg