HIGH WINE OF EEN ZAKELIJKE BIJEENKOMST?
WIJ BIEDEN DIVERSE ARRANGEMENTEN

high wine

Villa Velperweg verzorgt zowel zakelijke als feestelijke arrangementen. Naast een prachtige accommodatie zorgt Villa Velperweg ook voor alle ingrediënten voor een mooie middag. Villa Velperweg zorgt bij iedere gelegenheid voor een passende sfeer. Wij organiseren uw bruiloft, zakelijke bijeenkomst, High Wine of bijvoorbeeld een walking dinner graag voor u.

Zakelijkbarbeque in arnhem

ZAKELIJK

Vergaderen in stijl!
Bent u op zoek naar een uitstekende locatie voor uw vergadering of training? Eén van de meest centrale vergaderlocatie vindt u in deze stijlvolle Villa net buiten het centrum van Arnhem.

Villa Velperweg staat voor effectief vergaderen en beschikt over meerdere vergaderruimtes, waar u terecht kunt voor uw zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen en bedrijfspresentaties
De zalen hebben daglicht, comfortabele stoelen en hebben moderne audiovisuele voorzieningen.

Kiest u voor een heerlijke BBQ of de rust van Le Jardin?
Wij zijn van alle markten thuis en proberen het u en uw zakelijke gezelschap zo comfortabel mogelijk te maken. Onze personeel heeft jarenlange ervaring en ziet het dan ook als een uitdaging on u een zo’n prettig mogelijke ervaring te bieden.

Wilt u een vergadering combineren met een heerlijke barbecue of zoekt u wat meer rust en verlangd u naar een locatie met meer privacy? In dat geval is terras Le Jardin een perfecte keuze.

Villa Velperweg verzorgt verschillende vergaderarrangementen, met een variërende lengte van 2 tot 8 uur. Interesse in zo’n arrangement? Wij hebben een zeer divers aanbod.

high wine

FEESTELIJK

Een onvergetelijke feestlocatie in Arnhem
Iets te vieren? Bij Villa Velperweg vindt u de juiste ingrediënten voor een onvergetelijk feest een uitstekende culinaire en gastronomische omlijsting. Met als fraai decor de stijlvolle villa. De ideale locatie voor uw bruiloft, een gezellige High Wine of een bedrijfsfeest of feestelijk diner. Bij Villa Velperweg zal het uw gasten aan niets ontbreken!

Bruiloft in hartje Arnhem
Geef de mooiste dag van uw leven extra glans. Onze stijlvolle villa aan de rand van de Arnhemse binnenstad is een romantische locatie voor uw bruiloft. Van een sfeervol diner tot een spetterend feest in de balzaal – alles voor een onvergetelijke bruiloft. Benieuwd naar de mogelijkheden van Villa Velperweg voor uw bruiloft? Kom gerust sfeer proeven. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Restaurant Feestrestaurant omgeving arnhem
high wine
hapjes arnhemlopend buffet arnhem

High wine
Een keer iets anders dan een high tea? Met onze High Wine arrangementen proeft u verschillende bijzondere wijnen, in combinatie met bijpassende kleine gerechten. Na een sprankelend begin met een mousserende wijn, selecteren we nog twee wijnen die de gerechten goed tot hun recht laten komen. Een regelrechte smaaksensatie. Lees hier meer over onze High Wine’s.

Wijnspijsreis
Verwen de smaakpapillen met een wereldreis! Onderweg serveren wij verschillende gerechten, in combinatie met een speciaal geselecteerde, bijpassende wijn. Zodat wijn en spijs perfect samengaan en alle smaken tot hun recht komen. Dat is de wijnspijsreis van Villa Velperweg.

Walking diner
Genieten van de lekkerste gerechtjes terwijl u kunt netwerken met de gasten. Een walking dinner bij Villa Velperweg is een ongedwongen culinair avontuur. U heeft de keuze uit diverse kleine gerechten die we in gangen serveren.

uit eten in arnhem

Direct een arrangement reserveren?

Reserveer nu